It appears a man may marry his father under this NJ law. See the link below. Is that the case? Anonymous Nov 23, 2014 Business 2 views 2 answers Source: http://law.justia.com/codes/new-jersey/2013/title-37/section-37-1-1/
William Popovich William Popovich · Jun 15, 2026 No. Your father is your ancestor, and you are his descendant, so it is prohibited by the plain wording of the law. 0 upvotes
Kelsey Mulholland Kelsey Mulholland · Jun 15, 2026 No, a man cannot marry his own father in New Jersey. 0 upvotes