What does "The answers are to be signed by the person making them" regarding answering Interrogatories mean?
Arkansas Rules of Civil Procedure Rule 33. Interrogatories To Parties. States "The answers are to be signed by the person making them" regarding answering interrogatories. What does that mean? Does the respondent have to sign under each answer in any particular way?
